2009. május 24., vasárnap

jan.6. Dear Students...

Kedves Hallgatók!

Röviden workshow szervezési munkáiról és, hogy mire számíthatsz a 2 hét múlva kezdődő workshow-n.

A programról általában

A WS hivatalosan minden nap 9.00 kor kezdődik, de mi már a kantinban kávézunk 8.00-tól. Hétfőn és kedden előadások lesznek, a kreatív munka szerdán délelőtt kezdődik és péntek este 18.00-ig tart. Ekkor kerül sor az munkák bemutatására.

Kik és miről tartanak előadásokat?

Mindhárom pályázati kategóriából válogattunk kreatív szakembereket, akik bemutatják, hogyan működik a kreatív ipar legyen szó divattervezésről, filmgyártásról vagy arculattervezésről. Meghívtunk győztes pályázatok készítőit, hogy villanásszerűen mutassák be mivel nyertek, árulják el a titkot. Láthattok Megbízót és Tervezőt miközben közösen egy tervezési feladat brief-jét írják, és ha minden jól megy Mérő László matematikus is elmondja nekünk, hogyan kell a másik ember fejével gondolkodni.

Mi lesz a munka?

A 10 egyetem hallgatóiból 4-6 fős csapatokat sorsolunk össze, a csapatoknak egy általunk feltett kérdésre kell 2 perces "néma" prezentációt készíteni a 3 nap alatt. A kérdésünk: az autózás mire jó?

WS helyszíne

A WS helyszíne a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem. A MOME auditóriuma 2 napig szolid előadóterem, majd néhány óra alatt nyüzsgő munkahellyé változik ahol a 4-6 fős csapatok dolgoznak.

Mit hozz magaddal?

Az auditóriumot úgy rendezzük be, hogy akár 100 hallgató is kényelmesen dolgozhasson. Rendelkezésre áll WIFI és jó sok dugalj. A könyvtárban printelni és szkennelni lehet, némi térítés ellenében. Amit hozz magaddal ha van: laptop, fényképezőgép, kedvenc rajzeszközeid. Mi adunk: sok filcet, papírt, íróeszközöket és babzsákokat relaxáláshoz.